2010-12-20 17:31:35• hírek • Szatmár.ro

Ünnepi műsorral fogadták a közönséget

A  Szatmárnémeti Művészeti Iskola dísztermét ünnepi hangulat járta át hétfő este, hiszen meghitt karácsonyi műsor várta a közönséget. Többek között versek, énekek és klasszikus  zongoradarabok hangzottak el az iskola tanulóinak előadásában.

Mint minden évben, úgy idén is hangulatos karácsonyi műsort szervezett a Szatmárnémeti Művészeti Iskola. Az intézmény diákjai hétfő délután 17 órától verseket és karácsonyi énekeket adtak elő a szép számban összegyűlt közönségnek. Egy-egy szavalat, vagy ének után a közönség tapssal, a Mikulás pedig ajándékcsomaggal jutalmazta a gyerekeket.

A rendezvény zongorajátékok sorozatával kezdődött Ciolte Iulia, Denisa Crasnea, valamint Scheitli Krisztina előadásában. A Mozart, Bartók, illetve Beethoven darabokat kántáló ének, majd szavalat követte. Rácz Gyopár zongorán két magyar karácsonyi éneket adott elő, majd a "Silent Night" és "Jingle Bells" hangzott el gitáron.  

A műsor vége elfelé a kisebbek vették át a szerepelést: Bodea Carina, Zab Fanni és Miklovits Anna énekelt, a rendezvényt pedig Puscas Valentina, Schubert "Ave Maria" című dalával zárta.





Képgaléria:

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: